NaslovnicaVijestiEvo koga Hrvatska može dobiti u osmini finala Svjetskog prvenstva ako prođe...

Evo koga Hrvatska može dobiti u osmini finala Svjetskog prvenstva ako prođe skupinu

Hrvatska se trenutno nalazi na prvoj poziciji u skupini F na Svjetskom prvenstvu u Kataru sa četiri osvojena boda, dok isti broj bodova na drugoj poziciji ima Maroko, što je malo iznenađenje, jer se u ovoj skupini nalazi i Belgija koja ima tri osvojena boda. Jedini tim koji je bez bodova u skupini F je Kanada sa dva poraza.

Hrvatska je ovo Svjetsko prvenstvo krenula sa razočaravajućim remijem protiv Maroka, da bi u drugom kolu jučer slavila sa čak 4-1 protiv Kanade.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada se vrše kalkulacije oko toga koga bi Hrvatska mogla dobiti u osmini finala ukoliko prođu dalje. Ako Dalićeva ekipa završi na prvoj poziciji na kojoj se trenutno nalazi, mogli bi igrati protiv drugoplasiranog iz skupine E. U skupini E se nalaze Španjolska, Japan, Kostarika i Njemačka.

U toj skupini je Španjolska trenutno na prvoj poziciji a Japan na drugoj. Znači da bi Hrvatska, u slučaju da osvoji svoju skupinu, igrala protiv Japana ukoliko oni prođu dalje kao drugoplasirana momčad. Šansu naravno imaju i Kostarika i Njemačka u posljednjem kolu.

Jedna od najboljih reprezentacija na svijetu Španjolska je trenutno prvoplasirana, a s obzirom da posljednju utakmicu igraju protiv Japana, očekuje se da će završiti na prvoj poziciji. Stoga ukoliko Hrvatska završi na drugom mjestu u svojoj skupini, mogli bi dobiti Španjolsku.

Zbog ove činjenice vjerujemo da će Hrvatska dati sve od sebe kako bi završila na prvoj poziciji i potencijalno dobila mnogo lakšeg protivnika od Španjolske.

No, ukoliko bi u posljednjem kolu grupne faze Japan dobio Španjolsku, a Kostarika Njemačku, onda bi Japan i Kostarika završile na prvoj i drugoj poziciji. Iako bi ovo bio idealan ishod za Hrvatsku, teško da će se dogoditi. Stoga treba bodriti Vatrene da završe na prvoj poziciji kako bi eventualno dobili lakšeg protivnika u osmini finala. U posljednjem kolu igraju protiv Belgije, a kvota na pobjedu Hrvatske u ovom trenutku iznosi 2.70 u bet365 kladionici koja također daje 25€ bonusa za sve nove članove.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!