NaslovnicaVijestiEvo koja je Hrvatska na FIFA-inoj listi nakon pobjede protiv Nizozemske

Evo koja je Hrvatska na FIFA-inoj listi nakon pobjede protiv Nizozemske

Hrvatska je osigurala svoje mjesto u finalu Lige nacija nakon pobjede protiv reprezentacije Nizozemske rezultatom 4:2 u Rotterdamu. Iako su Nizozemci bili u vodstvu nakon prvog poluvremena, Andrej Kramarić i Mario Pašalić su preokrenuli situaciju u drugom dijelu utakmice.

Ipak, u posljednjoj minuti sudačke nadoknade, Noa Lang je izjednačio rezultat i odveo utakmicu u produžetke.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U produžecima su Bruno Petković i Luka Modrić osigurali pobjedu za Hrvatsku i njihov plasman u finale koje će se održati u nedjelju. Tamo će Hrvatska čekati pobjednika susreta između Španjolske i Italije.

Međutim, osim eventualnog trofeja, Hrvatska će dobiti i poboljšanje svog mjesta na FIFA-inoj rang listi reprezentacija.

Prije početka turnira, Hrvatska je bila rangirana kao sedma reprezentacija na svijetu. Nizozemska je bila ispred nje ali s vrlo malom prednošću. Međutim, ta prednost je sada nestala, te će Hrvatska pobjedom u finalu pokušati izboriti svoje mjesto među pet najboljih reprezentacija, a za to bi morala prestići Englesku.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!