NaslovnicaVijestiEvo koje su tri respektabilne reprezentacije najveće razočarenje Lige nacija

Evo koje su tri respektabilne reprezentacije najveće razočarenje Lige nacija

Svjetski prvak Francuska i finalisti s prošlog Europskog prvenstva, nogometaši Italije i Engleske, nakon četiri kola nove sezone Lige nacija zajedno imaju samo jednu pobjedu.

Te tri respektabilne reprezentacije nedvojbeno su najveće razočaranje dosadašnjeg dijela elitne Lige nacija. Mađarski nogometaši za sada su senzacija jer vode u skupini u kojoj im društvo prave Njemačka, Italija i Engleska.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Aktualni svjetski prvaci i finalisti s prošlog Eura imaju pobjedu, šest remija i pet poraza. Jasno je da su ove reprezentacije tijekom lipnja snažno kombinirale i isprobavale razne taktike unutar igračkog kadra, ali to su činile i ostale reprezentacije.

Poražavajuće je i to što su u elitnoj ligi samo Francuska, Engleska te još jedino Wales bez pobjede nakon četiri kola. Također, Engleska je zabila samo jedan pogodak u 360 minuta, a to je bio Harry Kane iz dvojbenog jedanaesterca protiv Njemačke, što Engleze čini uvjerljivo najslabijom napadačkom momčadi u elitnoj Ligi nacija.

Te tri momčadi su se loše snašle do posljednjeg kola, a onda je sve dobilo još ružniju notu. Francuska je prvi put u povijesti izgubila utakmicu od Hrvatske, a jedan od najgorih poraza u povijesti doživjele su Engleska (0:4 kod kuće protiv Mađarske) i Italija (2:5 protiv Njemačke).

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!