NaslovnicaVijestiEvo koji klub Tuchel želi trenirati nakon odlaska iz Bayerna

Evo koji klub Tuchel želi trenirati nakon odlaska iz Bayerna

Na koncu sezone, trener Thomas Tuchel će se rastati s Bayernom unatoč tome što mu je ugovor bio važeći do ljeta 2025. Odluka o sporazumnom raskidu postignuta je godinu dana ranije zbog nedovoljno uspješnih rezultata bavarskog kluba tijekom ove sezone.

Bayern je prošao kroz niz od tri uzastopna poraza i nalazi se u krizi. U Bundesligi je doživio poraz od lidera Bayera, zatim je izgubio od Lazija u osmini finala Lige prvaka, da bi ga nakon toga savladao i Bochum u njemačkom prvenstvu.

U svojoj trenerskoj karijeri, Tuchel je bio na čelu Mainza, Borussije Dortmund, PSG-a, Chelseaja, i sada Bayerna. Prema informacijama insajdera Christiana Falka iz Bilda, Tuchel ima želju vratiti se u Premier ligu, pri čemu je “Manchester United klub koji ga oduvijek zanimao”.

Erik Ten Hag je trenutni trener Manchester Uniteda, a na toj poziciji se nalazi od ljeta 2022. s ugovorom koji traje do kraja sezone 2025. Ipak, već su se pojavile spekulacije o mogućem odlasku nizozemskog stručnjaka, čija ekipa trenutno zauzima šesto mjesto u Premier ligi te je neočekivano ispala već u grupnoj fazi Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!