NaslovnicaVijestiEvo kojih pet igrača će napustiti Barcelonu kako bi se skupio novac...

Evo kojih pet igrača će napustiti Barcelonu kako bi se skupio novac za dovođenje Griezmanna

Zvijezda Atletico Madrida i francuski reprezentativac Antoine Griezmann na korak je od prelaska u Barcelonu, potvrdili su ranije ovog tjedna brojni španjolski i francuski mediji.

Pet igrača napušta Barcelonu

Sjajni napadač se kroz cijelu ovu sezonu povezuje sa dolaskom na Camp Nou, a u proteklih nekoliko dana je navodno i pristao na petogodišnji ugovor sa katalonskim klubom.

[su_champions_league_final]

Iako transfer još uvijek nije službeno potvrđen, mnoge zvijezde Blaugrane su komentarisale njegov dolazak, a jedna od njih je i novi kapiten Lionel Messi, koji je rekao: “Očito je da volim Griezmanna, on je jedan od najboljih igrača u ovom trenutku. Mnogo je priči o tom transferu, ali ne znam da li dolazi. Navikli smo da najbolji igrači dolaze u Barcelonu, a on je jedan od najboljih.”

Pored Messija, ‘ranu dobrodošlicu’ Antoineu Griezmannu u Barcu poželio je i Jordi Alba. Španjolski reprezentativac je rekao: “Griezmannov dolazak zavisi od njega i kluba, ali kad sam ja dobio priliku da zaigram za najbolji klub na svijetu, iskoristio sam ju. Bio sam tad sretan u Valenciji i boljelo me je što sam odlazio jer sam se osjećao voljeno od strane navijača. Možda on ima isti osjećaj, iako nisam razgovarao s njim. Svaki igrač koji želi napredovati to može učiniti u Barceloni. On je igrač koji povezuje igru, postiže golove i bio bi sjajno pojačanje.”

[su_champions_league_final]

Ipak, kako bi nadoknadili 100 miliona, koliko će iznositi plaćanje Griezmannove klauzule, čelnici Barcelone se planiraju riješiti usluga čak petorice igrača. AS izvještava kako će ovog ljeta klub zasigurno napustiti Paco Alcacer i Aleix Vidal, na koje Ernesto Valverde ne računa u sljedećoj sezoni. Pored njih, u klub se uopšte neće vraćati Rafinha i Munir El Haddadi, koji su trenutno na posudbama u Interu, odnosno Alavesu i koji su već prihvatili kako nemaju što više tražiti na Camp Nouu, dok je peti igrač koji će otići Andre Gomes, koji je navodno i sam zatražio odlazak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!