NaslovnicaVijestiEvo kolike šanse Hrvatska ima za osvajanje skupine i cijele Lige nacija

Evo kolike šanse Hrvatska ima za osvajanje skupine i cijele Lige nacija

Hrvatska reprezentacija ima još dvije utakmice u grupnoj fazi Lige nacija u kojoj po prvi put ima šansu otići do kraja. U prva dva izdanja ovog natjecanja nisu dobro prošli nakon što su ostvarili samo dvije pobjede, jedan remi i sedam poraza, a sve to uz gol razliku od 13:26.

Sada je nakon četiri odigrana kola Hrvatska na drugoj poziciji sa sedam bodova, dva manje od prvoplasirane Danske, koju mogu preskočiti ako ih pobijede večeras u 20:45 sati na Maksimiru. Grupnu fazu završavaju utakmicu protiv Austrije u gostima. U večerašnjoj utakmici Dancima odgovara i remi, što ih čini favoritima za osvajanje skupine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Analitičari iz Gracenotea su izračunali vjerojatnost za osvajanje svake skupine u LIgi nacija, gdje u A1 skupoini Danska ima 65% šansi, a Hrvatska 34%. Austrija, koja se nalazi na trećem mjestu sa četiri boda treba dvije pobjede i povoljne rezultate iz drugih utakmica, ima 1% šanse da se plasira dalje. Dok Francuska više nema nikakve šanse.

Kako stvari stoje, Hrvatska prema spomenutim analitičarima ima veće šanse za osvajanje cijele Lige nacija nego za ispadanje iz skupine. Prema njima je Nizozemska trenutno najveći favorit sa 34% šanse, a slijede Španjolska sa 16%, Danska sa 12%, Njemačka sa 10%, Portugal sa 9% i Belgija sa 7%, a Hrvatska je tek sedmi favorit sa 4% šanse za osvajanje Lige nacija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!