NaslovnicaVijestiEvo kolike šanse Hrvatska ima za plasman na Europsko prvenstvo nakon pobjede...

Evo kolike šanse Hrvatska ima za plasman na Europsko prvenstvo nakon pobjede protiv Turske

U drugoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo, Hrvatska reprezentacija je pobijedila Tursku s rezultatom 2:0. Mateo Kovačić je zabio oba pogotka u prvom poluvremenu, čime je Hrvatska popravila dojam nakon remija s Walesom na Poljudu. Ova pobjeda je također povećala Hrvatskoj šanse za plasman na Europsko prvenstvo.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Primjer 1: Gracenote Sports, ogranak tvrtke Nielsen, pruža prognoze ishoda sportskih natjecanja. Uoči početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo, predviđali su da će Hrvatska imati 90% šanse za plasman. Nakon remija s Walesom, šanse su pale na 89,9%, ali su se opet povećale na 96,6% nakon pobjede nad Turskom u Bursi. Međutim, Hrvatska s jednim remijem nije među prvih pet reprezentacija s najboljim šansama za plasman, a vodeće pozicije drže Francuska, Portugal i Švicarska.

Lista reprezentacija sa najvećim šansama za plasman na EP

Francuska – 99.1%
Portugal – 98.8%
Švicarska – 98.7%
Engleska – 98.3%
Belgija – 97,4%
Srbija – 97.2%
Hrvatska – 96.6%
Španjolska 94%

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!