NaslovnicaVijestiEvo kolike šanse imaju Hrvatska i Srbija za plasman na Europsko prvenstvo

Evo kolike šanse imaju Hrvatska i Srbija za plasman na Europsko prvenstvo

Hrvatska je saznala svoje protivnike u kvalifikacijskoj skupini za Europsko prvenstvo 2024. godine, koje će se održati u Njemačkoj. Momčad Zlatka Dalića smještena je u skupinu D, a protivnici će im biti Vels, Austrija, Turska i Latvija. Na Europsko prvenstvo idu dvije najbolje reprezentacije iz svake od deset skupina.

Hrvatska će, čak i da ne budu među prve dvije reprezentacije u skupini, imati priliku izboriti plasman u dodatnim kvalifikacijama, koje su osigurali odličnim plasmanom u Ligi nacija. Može se reći da je Hrvatska dobila jednu od najlakših skupina, s obzirom da su iz druge jakosne skupine mogli dobiti Francusku i Englesku, a iz treće Ukrajinu, Norvešku, Švedsku.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Na drugoj strani, Srbija je u skupini G u kojoj će za protivnike imati Mađarsku, Crnu Goru, Bugarsku i Litvaniju.

Hrvatska prema predviđanjima ima manje šanse za plasman od Srbije. Kako navodi stranica We Global Football, Hrvatska ima 91.48% šanse za plasman na Europsko prvenstvo, dok Srbija ima čak 98.32%.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!