NaslovnicaVijestiEvo koliko bi Kylian Mbappe dnevno zarađivao da je prihvatio novi ugovor...

Evo koliko bi Kylian Mbappe dnevno zarađivao da je prihvatio novi ugovor u PSG-u!

Kylian Mbappe navodno je odbio nevjerojatanu ponudu za ugovor od PSG-a sa kojim bi postao najplaćeniji igrač na svijetu.

Evo koliko bi Kylian Mbappe

Pobjednik Svjetskog prvenstva očajnički je želio otići iz PSG-a u Real Madrid u prijelaznom roku, ali transfer se nikada nije dogodio.

Real je u posljednjem danu prijelaznog roka poslao i treću ponudu u iznosu od 200 milijuna eura, ali PSG je htio zadržati 22-godišnjaka u glavnom gradu Francuske, pa nije ni odgovorio na ponudu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Los Blancosi su i ranije tijekom tjedna slali ponude od 160 i 170 milijuna eura, a PSG i dalje želi zadržati Mbappea.

Prema Le Parisienu, velikani iz Ligue 1 ponudili su Mbappeu novi i poboljšani dvogodišnji ugovor koji bi razbio strukturu plaća u svjetskom nogometu.

Ponuda je glasila 45 milijuna eura godišnje nakon oporezivanja, što je više od sume koju PSG plaća Messiju i Neymaru.

Zarađivao bi smiješnih 865.384 eura tjedno – ili- ako ih još detaljnije raslčanite, 123.626 eura dnevno i 5.151 eura po satu.

Nevjerojatno, vjeruje se da je Mbappe odbio privlačnu ponudu, jer svoju budućnost vidi negdje drugo.

Njegov trenutni ugovor sa PSG-om istječe sljedećeg ljeta, a kao posljedica neuspjelog transfera u Real, sada može razgovarati sa drugim klubovima i potpisati predugovor od siječnja.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!