NaslovnicaVijestiEvo koliko bi Vatreni zaradili od UEFA-e osvajanjem Lige nacija

Evo koliko bi Vatreni zaradili od UEFA-e osvajanjem Lige nacija

Pobjedom Hrvatske protiv Danske, koja je Hrvate dovela na korak od plasmana na Final Four Lige nacija, domaća javnost izračunala je koliko bi Vatreni zaradili osvajanjem ovog natjecanja i koliko im je ovo UEFA natjecanje zapravo važno sa sportskog stajališta.

Samo nastupom u elitnoj A skupini Lige nacija Hrvatska je zaradila nešto manje od 2,5 milijuna eura. Momčad koja osvoji Ligu nacija od UEFA-e će inkasirati 14 milijuna eura, što je svakako velika svota s obzirom da je Hrvatski nogometni savez za srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji inkasirao oko 29 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Uz bogate novčane nagrade koje UEFA jamči pobjedniku Lige nacija, ovo natjecanje ima i poseban sportski motiv jer bi, u slučaju da se kroz kvalifikacije ne kvalificiraju izravno na Europsko prvenstvo, imali još jednu šansu kroz baraž.

Ako Ligu nacija osvoji reprezentacija koja je na Europsko prvenstvo otišla kroz kvalifikacije, tada njeno mjesto u baražu, ako to nije učinila kroz kvalifikacije, zauzima sljedeća momčad s najboljim plasmanom u Ligi nacija. Hrvatska je trenutno na drugom mjestu, odmah iza Nizozemske.

Kolo prije kraja Hrvatska je prva u svojoj skupini s bodom više od Danske i treba im pobjeda protiv Austrije kako bi osigurali plasman na Final Four. U drugom susretu skupine sastaju se Francuska i Danska pa bi eventualna pobjeda Francuske osigurala i prvo mjesto.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!