NaslovnicaVijestiEvo koliko će Juventus izgubiti novca ako se ne plasira u Ligu...

Evo koliko će Juventus izgubiti novca ako se ne plasira u Ligu prvaka

Juventus je kažnjen s oduzimanjem deset bodova u Serie A zbog skandala koji je uključivao manipulaciju cijenama određenih igrača. Ovaj skandal je imao za cilj prikrivanje financijskih nepravilnosti i izbjegavanje sankcija zbog kršenja pravila financijskog fair-playa. Kao rezultat toga, Juventus je pao sa drugog na sedmo mjesto u ligi, s pet bodova zaostatka za Milanom na četvrtom mjestu, koji se bori za ulazak u Ligu prvaka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Juventus se nalazi u situaciji u kojoj mu je potrebno čudo da bi se plasirao u elitno europsko natjecanje. Da bi ostvario tu šansu, Juventus mora osloniti se na loše rezultate Milana, Atalante i Rome – klubova koji trenutno imaju pet, dva i jedan bod više od njih. Ukoliko Juventus ne uspije pobijediti Milan u 37. kolu, matematički će biti isključen iz Lige prvaka.

Ako Juventus ne uspije izboriti plasman u Ligu prvaka, to bi bio prvi put u posljednjih 11 godina da propušta ovo natjecanje. Prema informacijama iz La Gazzetta Dello Sport, talijanski div bi također izgubio priliku zaraditi 90 milijuna eura kroz bonuse UEFA-e i prihode od dolazaka navijača na njihov stadion u Torinu.

Da se prisjetimo, Juventusu je prvobitno oduzeto 15 bodova, ali su mu ti bodovi kasnije vraćeni nakon što su uložili žalbu. Međutim, kasnije su im ponovno oduzeli deset bodova. To je rezultiralo padom na minimalno sedmo mjesto koje osigurava kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Unatoč tome, Juventus još uvijek ima šansu da se izbori za jača europska natjecanja u konkurenciji s Romom, Atalantom i Milanom. U posljednjem kolu, momčad trenera Maxa Allegrija će se suočiti s Udineseom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!