NaslovnicaVijestiNAKON DETALJNE ANALIZE: Evo koliko će Neymar odsustvovati sa terena!

NAKON DETALJNE ANALIZE: Evo koliko će Neymar odsustvovati sa terena!

Nakon detaljne liječničke analize, poznato je koliko će Neymar odsustvovati sa terena! Superstar PSG-a zadobio je tešku ozljedu u duelu protiv Strasbourga prije 7 dana, kada je na njega grubo startovao protivinički igrač.

Paris Saint-Germain objavio je da će bez Neymara biti dva i po mjeseca. Brazilski reprezentativac se povrijedio 23. januara u utakmici Kupa Francuske protiv Strasbourga, a iz kluba su saopštili da su se u dogovoru s igračem odlučili na “konzervativno liječenje”.

“PSG je okupio grupu svjetski poznatih stručnjaka medicine u Trening centru Ooredoo kako bi obavili detaljnu analizu povrede stopala Neymara. Nakon detaljne analize doktora specijalista postignut je dogovor o konzervativnom tretmanu Neymarove povrede na petoj desnoj metatarzalnoj kosti”, saopšteno je iz pariskog kluba.

Ističe se da se Neymar složio s takvom odlukom te da se njegov povratak na teren očekuje za deset sedmica.

To znači da će Sveci biti lišeni usluga sjajnog napadača u dvomeču osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda, 12. februara na Old Traffordu i 6. marta na Parku prinčeva.

Brazilac je ove sezone odigrao 23 takmičarske utakmice za PSG i postigao čak 20 golova.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!