NaslovnicaVijestiEvo koliko je River Plate zaradio od transfera Enza Fernandeza u Chelsea

Evo koliko je River Plate zaradio od transfera Enza Fernandeza u Chelsea

Klub iz djetinjstva Enza Fernandeza, River Plate, dobit će 25% od rekordnih 121 milijun eura koje je Chelsea potrošio na argentinskog veznjaka.

U posljednjim minutama posljednjeg dana prijelaznog roka, nakon 20 sati teških pregovora, Chelsea je konačno dovršio svoju siječanjsku potrošnju od 365 milijuna eura dovođenjem pobjednika Svjetskog prvenstva Fernandeza.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon tjedana nagađanja oko njegove budućnosti u Benfici, portugalski klub je prihvatio ponudu.

Plavci će platiti prvu ratu za ovaj transfer oko 34 milijuna eura, a ostatak će platiti u pet rata.

22-godišnji veznjak potpisao je ugovor sa klubom sa Stamford Bridgea na osam i pol godina. Prije sedam mjeseci, Argentinac je koštao Benficu samo 9,6 milijuna eura plus 9 milijuna eura u bonusima za River Plate, koji je bio mudar da uključi klauzulu o prodaji od 25 posto tijekom pregovora.

Nakon što je pokazao svoje vještine na svjetskoj sceni u Kataru prošle godine, Chelsea ga je htio ugrabiti prije svih.

Shodno tome, klub iz Buenos Airesa ostvario je rekordnu zaradu od 40 milijuna eura, više od njihove prethodne najskuplje prodaje.

U sezoni 2001./2002., tinejdžer Javier Saviola preselio je u Barcelonu iz River Platea za 33 milijuna eura.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!