NaslovnicaVijestiEvo koliko Jurgen Klopp zarađuje godišnje u Liverpoolu!

Evo koliko Jurgen Klopp zarađuje godišnje u Liverpoolu!

Jurgen Klopp je za Liverpool potpisao novi ugovor krajem 2019. godine, a koji bi trebao isteći tek na ljeto 2024.

Evo koliko Jurgen

Fenomenalni njemački strušnjak preporodio je klub sa Anfielda i u pet godina je od njih stvorio jednu od najjačih ekipa na svijetu.

Jurgen je sa Redsima igrao finale Lige prvaka i Europske lige prije nego što je konačno i osvojio Ligu prvaka, te je prošle sezone nakon 30 godina donio ovom klubu i titulu Premier lige.

Kada je osvojio Ligu prvaka, njemački trener je dobio čak 18 milijuna eura godišnje plaće, što ga čini jednim od najplaćenijih trenera na svijetu. Međutim, to nije sve što Klopp zaradi na godišnjem nivou.

Francuski mediji su objavili da Nijemac od sponzorskih ugovora godišnje zaradi još dodatnih osam milijuna eura, što njegovu zaradu podiže na ukupnih 26 milijuna eura.

Klopp reklamira britanski Sky, Opel i VR-Bank, dok je i zaštitno lice Erdinger Wiesbraua.

No, nakon ovog obračuna, Klopp i dalje nije najplaćeniji trener na svijetu, nego je to Diego Simeone kojeg Atletico Madrid godišnje plaća 22 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!