NaslovnicaVijestiEvo koliko Manchester United mora platiti PSG-u ako žele Mauricija Pochettina!

Evo koliko Manchester United mora platiti PSG-u ako žele Mauricija Pochettina!

Manchester United bi morao platiti ukupno oko 18 milijuna funti ako želi zamijeniti Olea Gunnara Solskjaera menadžerom PSG-a Mauriciom Pochettinom.

Evo koliko će

Solskjaer je u nedjelju napustio posao, nakon sramotnog poraza Uniteda na gostovanju kod Watforda (4-1).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Unitedu sada treba menadžer kako bi spasio svoju sezonu, a Michael Carrick će večeras voditi klub u utakmici Lige prvaka protiv Villarreala.

U priopćenju za javnost Uniteda, na najavi Solskjaerovog odlaska, prvo se tvrdilo da će klub imenovati privremenog trenera koji će ih voditi do kraja sezone.

Međutim, nedavna izvješća tvrde da bi Pochettino, koji je njihov kandidat broj jedan, bio zainteresiran za preuzimanje kluba sada, umjesto na ljeto.

Prema engleskim medijima, Uniteda bi to koštalo oko 10 milijuna funti koje bi morali platiti PSG-u.

Klubovi u Francuskoj ne mogu imati klauzule o oslobađanju svojih igrača ili menadžera, ali trošak bi bio kompenzacija za otkup ugovora argentinskog stručnjaka.

49-godišnjak se tek u siječnju preselio u francusku prijestolnicu, nakon otpuštanja Thomasa Tuchela, a potom je produžio ugovor do ljeta 2023. godine.

Smatralo se da će Zinedine Zidane biti zamjena na Old Traffordu, no daleko je vjerojatnije da će prijeći na Park Prinčeva ako Pochettino ode u United.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!