NaslovnicaVijestiEvo koliko novca je Cristiano Ronaldo zaradio otkako je otišao u Saudijsku...

Evo koliko novca je Cristiano Ronaldo zaradio otkako je otišao u Saudijsku Arabiju!

Prije skoro godinu dana, Cristiano Ronaldo napustio je europski nogomet i pridružio se Saudijskoj profesionalnoj ligi potpisavši jedan od najvećih ugovora u sportu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon nesuglasica s Erikom ten Hagom i sporazumnog raskida ugovora s Manchester Unitedom, Ronaldo je potpisao ugovor s Al Nassrom.

Transfer je službeno najavljen 30. prosinca, a vjeruje se da Ronaldo zarađuje impresivnih 177 milijuna funti godišnje, čime postaje najplaćeniji nogometaš na svijetu.

Ronaldo tjedno donosi oko 3.403.846 funti igrajući za Al Nassr, a kako se približava godišnjica njegovog dolaska za nekoliko dana, petorostruki osvajač Zlatne lopte zaradio je oko 175 milijuna funti svojim igrama na terenu u Saudijskoj Arabiji.

Transfer legende Real Madrida u Saudijsku Arabiju bio je ključan trenutak, jer su mnogi visokoprofilni igrači slijedili njegove stope.

Neymar, Sadio Mane, Roberto Firmino, Karim Benzema, Jordan Henderson, Kalidou Koulibaly, Riyad Mahrez, Allan Saint-Maximin i Ruben Neves sada svi igraju u Saudijskoj ligi nakon niza ljetnih transfera.

Ronaldo će u veljači napuniti 39 godina, ali i dalje redovito postiže golove na Bliskom istoku.

Postigao je 41 gol u 48 nastupa i pomogao Al Nassru da osvoji Arab Cup Champions Cup prvi put u njihovoj povijesti postigavši dva gola protiv Al Hilala u finalu.

Ronaldo uživa u svojoj avanturi u Saudijskoj Arabiji i nema planova vratiti se u Europu prije umirovljenja.

Također vjeruje da će saudijska liga uskoro nadmašiti tursku i nizozemsku ligu.

“Saudijska liga je bolja od MLS-a”, izjavio je Ronaldo medijima nakon što je igrao za Al Nassr u porazu 5-0 protiv Celta Viga u srpnju.

“Sto posto sam siguran da se neću vratiti ni europski nogomet. Kritizirali su me što dolazim u saudijsku ligu, ali što se sada dogodilo? Otvorio sam put saudijskoj ligi i sada svi igrači dolaze ovdje.

“Neću se vratiti europskom nogometu, vrata su potpuno zatvorena.

“Imam 38 godina, a i europski nogomet je izgubio puno kvalitete. Jedina liga koja po mom mišljenju ima puno kvalitete i na višoj je razini od svih ostalih je Premier liga.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!