NaslovnicaVijestiEvo koliko novca PSG mora isplatiti Sergiju Ramosu ako raskinu ugovor sa...

Evo koliko novca PSG mora isplatiti Sergiju Ramosu ako raskinu ugovor sa njim!

PSG bi navodno trebao platiti značajnu naknadu Sergiju Ramosu ako odluče raskinuti ugovor sa legednom Real Madrida. Ramos je na ljeto stigao u francusku prijestolnicu u besplatnom transferu, ali Španjolac još uvijek nije službeno debitirao za PSG.

35-godišnji branič, koji je ljetos propustio Europsko prvenstvo sa Španjolskom, ostao je izvan terena zbog ozljede potkoljenice koju je zadobio u srpnju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zabrinutost zbog Ramosovog nedavnog niza ozljeda dovela je do toga da PSG razmišlja o potencijalnom raskidu njegovog ugovora, navodi Le Parisien.

Francuski list tvrdi da klub iz Ligue 1 vjeruje da je potpisivanje bivše zvijezde Los Blancosa možda bila pogreška.

Međutim, PSG bi bio prisiljen napraviti veliku isplatu ako raskinu ugovor. Prema izvješćima, Ramos je potpisao ugovor koji će mu zaraditi ogromnih 20 milijuna funti (24 milijuna eura) prije isteka ugovora 2023. godine.

PSG bi se trebao dogovoriti s Ramosom prije raskida ugovora, ali španjolski reprezentativac mogao bi otići s velikom isplatom.

Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum i Lionel Messi na ljeto su stigli u besplatnim transferima uz Ramosa.

Uz spomenuti kvartet, PSG je kupio Achrafa Hakimija iz Intera za naknadu za koju se vjeruje da je bila oko 54 milijuna funti.

Menadžer PSG-a Mauricio Pochettino otkrio je prošlog mjeseca da Ramos nije počeo trenirati sa svojom momčadi usred oporavka od ozljede.

“Nažalost, Ramos još nije počeo trenirati s momčadi”, rekao je za Radio Marca.

“On je ipak blizu. Nadamo se da će to biti što prije. Zadovoljni smo kako napreduje.

“On je veliki prvak i nitko ne može sumnjati u njegov natjecateljski instinkt i nogometnu sposobnost.

“Stvari mu ne idu dobro, ali on se može nositi s tim.”

PSG, koji je trenutno na vrhu Ligue 1, vraća se u akciju u srijedu kada putuje u Red Bull Arenu na okršaj Lige prvaka s RB Leipzigom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!