NaslovnicaVijestiEvo koliko novca svaki klub u Premier ligi može potrošiti na zimskom...

Evo koliko novca svaki klub u Premier ligi može potrošiti na zimskom prijelaznom roku!

Eddie Howe bi u siječnju trebao imati ogroman budžet za potrošnju kako bi spriječio ispadanje Newcastlea, ali novi menadžer Tottenhama Antonio Conte mogao bi imati i više prema pravilima FFP-a.

Howe je preuzeo klub od Stevea Brucea koji je Svrake ostavio na 19. mjestu u Premier ligi, pokupio samo pet bodova u 11 utakmica, dok nije uspio pobijediti niti jedan meč.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, sa novim saudijskim vlasnicima koji stoje iza kluba, očekuju se veliki transferi u siječanjskom prijelaznom roku, kako bi izbjegli pad u Championship.

Čak su ih povezivali sa superzvijezdama Real Madrida Edenom Hazardom i Karimom Benzemom, iako je bivši šef Sam Allardyce rekao za SPORTbible da bi razmišljao malo konzervativnije da je u klubu zadužen za transferni budžet od 200 milijuna funti.

Međutim, prema istraživanjima Daily Mail-a, Howe neće imati baš toliko za potrošiti, ako se klub želi pridržavati pravila financijskog fair-playa i zapravo je novi menadžer Tottenhama, Conte, taj koji ima najviše novca za potrošiti u siječnju.

  1. Tottenham Hotspur – 400 milijuna funti
  2. Liverpool – 273 milijuna funti
  3. Manchester United – 243 milijuna funti
  4. Chelsea – 241 milijun funti
  5. Arsenal – 201 milijun funti
  6. Burnley – 171 milijun funti
  7. Newcastle United – 166 milijuna funti
  8. Leeds United – 99 milijuna funti
  9. Norwich City – 92 milijuna funti
  10. Brentford – 88 milijuna funti
  11. Brighton – 85 milijuna funti
  12. Manchester City – 84 milijuna funti
  13. Leicester City – 79 milijuna funti
  14. West Ham United – 71 milijun funti
  15. Wolves – 70 milijuna funti
  16. Crystal Palace – 66 milijuna funti
  17. Watford – 60 milijuna funti
  18. Southampton – 37 milijuna funti
  19. Aston Villa – 5 milijuna funti
  20. Everton – minus 35 milijuna funti

Klubovima u Premier ligi dopušteno je da ostvare gubitke do 105 milijuna funti tijekom tri godine, ali mogu potrošiti više ako ostvare dobit.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!