NaslovnicaVijestiEvo koliko Odion Ighalo zarađuje novca kada postigne gol za Manchester United!

Evo koliko Odion Ighalo zarađuje novca kada postigne gol za Manchester United!

Napadač koji je na posudbi u Unitedu Odion Ighalo zarauje dodatnih 8.000 funti svaki put kada postigne pogodak za Manchester United, pa nije ni čudo što je već postigao par golova za Solskjaerov tim.

Evo koliko Odion

Ighalo je iznenadno potpisao u siječnju u posljednjem danu prijelaznog roka, s tim da je United očajnički želio dodati napadača nakon ozljede Marcus Rashforda.

Međutim, on je već zaradio 32.000 funti zahvaljujući bonusima u njegovom ugovoru, piše Mirror. Osim što će zaraditi 8.000 funti za svaki gol, 30-godišnjak također zarađuje 9.000 funti po pobjedi u Premier ligi i 3.000 funti za remi.

Ighalo je navodno zarađivao 300.000 funti tjedno igrajući u kineskoj Super ligi za Shangai Greenland Shenhua, ali morao je smanjiti platu da bi igrao za United.

Prema izvještajima, smanjio je platu za čak 40% za igranje u timu za koji je navijao od djetinstva, ali ako im pomogne da završe na mjestima koja vode u Ligu prvaka sljedeće sezone, dobit će još jedan veliki bonus.

Budućnost bivšeg napadača Watforda, međutim, dovodi se u pitanje zbog trenutnog odgađanja sezone. On bi se trebao vratiti u Kinu u lipnju, ali sezona neće početi čak do 30. travnja.

Osim što će njegov ugovor o posudbi isteći prije kraja sezone, ako se ona ikad i završi, Ighalo će imati i više konkurencije za mjesto u prvoj postavi.

Vjerojatno će se Rashford do tada oporaviti od ozljede i igrati neku ulogu u timu Crvenih đavola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!