NaslovnicaVijestiEvo koliko ste mogli zaraditi da ste se kladili na prolaz Dinama!

Evo koliko ste mogli zaraditi da ste se kladili na prolaz Dinama!

Dinamo Zagreb je napravio čudo nakon što je u uzvratnom susretu osmine finala Europske lige na Maksimiru nakon produžetaka ostvario pobjedu od 3-0 protiv Tottenhama i tako nadoknadio zaostatak od dva gola iz prve utakmice.

Spursi su u Londonu ostvarili pobjedu od 2-0, međutim, u uzvratu je golovima Mislava Oršića (63, 83, 106), Dinamo Zagreb uspio izboriti senzacionalan prolaz u četvrtfinale Europske lige.

Nakon što je hrvatski prvak ostao bez trenera Zorana Mamića, koji je završio u zatvoru, Modri su sa pomoćnikom Damirom Krznarom ostvarili jednu od najvećih pobjeda u povijesti kluba.

Dinamo Zagreb je posljednji put u četvrtfinalu nekog europskog natjecanja igrao 1970. godine kada su poraženi od Schalkea u četvrtfinalu Kupa kupova.

Koliko je nevjerojatno što je Dinamo prošao pored Tottenhama u četvrtfinale Europske lige dokazuje i koeficijent na prolaz hrvatskog prvaka prije početka utakmice koji je u bet365 kladionici bio čak 19.00!

Jedan od članova našeg Svijet Kladjenja FORUMA je pogodio prolaz Dinama po koeficijentu 13.00 u Super Sportu. Da je odigrao na bet365 kladionici, njegov dobitak bi bio mnogo veći nego što je to slučaj u zemaljskim kladionicama, gdje je kvota bila skoro pa duplo manja.

Pored toga bet365 kladionica nema poreza na dobitak i manipulativnih troškova kao što to imaju zemaljske kladionice. Naš član je odigrao prolaz Dinama za 100 kuna po kvoti 13.0, međutim, njegova isplata se nakon svih oporezivanja smanjila na 1.121.00 kunu. Da je odigrao u bet365 kladionici njegova isplata bi bila 1.900.00 kuna/eura. Prednosti online klađenja i krađa lokalnih kladionica su ovdje itekako vidljive.

Još jedna velika prednost bet365 kladionice je i ta što automatski računaju okladu dobitnom nakon što tim na koji ste igrali povede sa dva gola razlike, što bi ovom slučaju bilo pogođeno već u 83. minuti susreta kada je Dinamo poveo 2-0 sa drugim golom Oršića.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!