NaslovnicaVijestiEvo koliku će odštetu Manchester United morati platiti ako odluči raskinuti ugovor...

Evo koliku će odštetu Manchester United morati platiti ako odluči raskinuti ugovor s Ten Hagom

Manchester United je pretrpio dva uzastopna domaća poraza s rezultatom 3-0 – prvo od Manchester Cityja, a potom od Newcastlea u roku od četiri dana. Stoga, stručnjaci i bivši igrači Uniteda sve više izražavaju zabrinutost u vezi Ten Hagove budućnosti u klubu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako je klub doživio izazove ove sezone, dosad nije dao nikakve znakove da je trenutno u opasnosti položaj ovog nizozemskog trenera. Uspjesi koje je Ten Hag postigao prošle sezone svakako ostaju u svijesti klupskih čelnika, s obzirom na to da je okončao šestogodišnji period bez osvajanja trofeja i vratio Manchester United u Ligu prvaka.

Budući da Ten Hag trenutno zarađuje oko 9 milijuna funti godišnje u klubu, prema The Athleticu, odluka da ga se otpusti koštala bi United oko 15 milijuna funti, s preostalih 20 mjeseci njegovog trogodišnjeg ugovora. No, vjerojatno ne bi samo Ten Hag napustio svoju poziciju, jer je doveo Mitchella van der Gaaga i Stevea McClarena u klub, što bi također zahtijevalo plaćanje odštete za njihov odlazak.

Iznos odštete za otkaz Olea Gunnara Solskjaera bio je nešto manji, procjenjuje se na otprilike 10 milijuna funti za Norvežanina i članove njegovog tima, dok se navodno iznos odštete za Josea Mourinha kretao oko 20 milijuna funti.

Dakle, ukoliko se klub odluči rastati s Ten Hagom – iako do sada nije dao nikakve službene potvrde – to bi mogao biti financijski zahtjevniji korak, s obzirom na ograničena novčana sredstva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!