NaslovnicaVijestiEvo kome je Barcelona dodijelila dres sa brojem 10!

Evo kome je Barcelona dodijelila dres sa brojem 10!

Barcelona je objavila da je 18-godišnji Ansu Fati novi ponosni vlasnik dresa sa brojem 10 koji je ostao slobodan nakon Messijevog odlaska u PSG.

Messi je preuzeo kultni broj od Ronaldinha 2008. godine nakon odlaska Brazilca iz Barcelone. Nakon što se Messi pridružio PSG-u u besplatnom transferu, govorilo se o tome da će Barca povući broj kako bi označili Messijevo neusporedivo postignuće sa Barcelonom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, njihov klub je odlučio dati najveći kompliment uzbudljivom talentu Ansuu Fatiju.

Barca je vijest potvrdila na društvenim mrežama objavivši video na kojem prikazuje svoj novi broj.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!