NaslovnicaVijestiEvo na koje susrete je Tonali stavljao oklade i time zaradio dodatnu...

Evo na koje susrete je Tonali stavljao oklade i time zaradio dodatnu kaznu

Talijanski nogometaš Newcastlea, Sandro Tonali (23), kažnjen je ponovno, ovaj put s dva mjeseca uvjetne zabrane nastupa i novčanom kaznom od 20.000 funti zbog kršenja pravila o klađenju u Engleskoj, objavio je Engleski nogometni savez (FA). Engleski mediji su otkrili na koje se utakmice Tonali kladio.

Tonali se kladio na pet utakmica Newcastlea, uvijek stavljajući svoj novac na pobjedu svoje momčadi. Te utakmice su bile protiv Brightona, Burnleyja, Brentforda, Manchester Cityja i West Hama. Iako je točno predvidio ishode utakmica protiv Burnleyja, Cityja i Brentforda, nije bio uspješan u ostalima. Koliko je točno novca uložio, Talijanski veznjak ne može se sjetiti, no tvrdi da nije bilo više od 10 tisuća eura.

Prošle jeseni, FIGC je kaznio Tonalija zbog sudjelovanja u klađenju na utakmice u Italiji. Zbog toga ovaj talentirani veznjak neće moći nastupiti na Euru u Njemačkoj, gdje će Italija braniti naslov prvaka. Hrvatska će biti jedan od suparnika u skupini B. Prema planu, na teren bi se trebao vratiti 27. kolovoza ove godine, uz obavezu plaćanja kazne od 20 tisuća eura.

Na početku ove sezone, Tonali je prešao iz Milana u Newcastle za 70 milijuna funti, pokazujući odmah svoj potencijal kao veliko pojačanje za Svrake. Međutim, ubrzo nakon toga, uslijedila je suspenzija od strane FIGC-a. Mladi Talijan u dresu nove momčadi upisao je samo osam nastupa i postigao jedan gol. Newcastle je daleko od ponavljanja prošlosezonskog uspjeha, kada su osigurali četvrto mjesto i nastup u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!