NaslovnicaVijestiEvo na koju trojicu igrača Klopp planira potrošiti novac zarađen od prodaje...

Evo na koju trojicu igrača Klopp planira potrošiti novac zarađen od prodaje Coutinha

Uprkos tome što im uskoro stiže zvijezda RB Leipziga Naby Keita, u Liverpoolu ne planiraju stati na tom transferu u predstojećem ljetnom prelaznom roku.

Klopp dovodi tri pojačanja

Mnogi smatraju kako će tim Jurgena Kloppa, naravno uz Manchester City, sljedeće sezone biti vodeći kandidat za osvajanje titule prvaka Premier lige nakon sjajne ove sezone u kojoj su stigli do finala Lige prvaka.

Unatoč tome što im napadački trojac Salah – Firmino – Mane funkcioniše skoro savršeno, ‘Redsi’ su imali dosta problema u defanzivnom dijelu, a navijači kluba zahtijevaju dolazak novog golmana, kao i zamjene za napadački trojac, s obzirom da nisu zadovoljni nastupima trenutnih rezervi Dannya Ingsa i Dominica Solankea.

U posljednjih nekoliko dana pojavile su se špekulacije kako su čelnici kluba navodno dogovorili transfer zvijezde Lyona Nabila Fekira, ali 24-godišnjakov otac je negirao da je bilo kakav dogovor postignut.

On je rekao: “Nije istina da Nabil odlazi u Liverpool. Čuo sam za te špekulacije i ostao iznenađen, kao i Nabil. Mogu negirati ovu špekulaciju, to nije istina, inače bi mi on sam rekao za to. On se nikad nije sreo sa Kloppom i njegov san je zaigrati u Ligi prvaka sa svojim trenutnim klubom.”

Fekir je veliki talenat i jedan od najboljih igrača u francuskom prvenstvu, i nema sumnje da je Liverpool zainteresovan za njegove usluge, ali prema pisanju Daily Maila, Klopp je već odredio koju trojicu igrača će pokušati dovesti ovog ljeta.

Kako navode te engleske novine, novac od prodaje Philippea Coutinha Barceloni za 160 miliona eura početkom ove godine pokušat će iskoristiti za dovođenje Malcoma iz Bordeauxa, Leona Baileya iz Bayer Leverkusena, te Christiana Pulišića iz Borussije Dortmund. Naravno, šanse da sva trojica stignu na Anfield je jako mala, ali jedan od njih bi zasigurno mogao doći, te im znatno pomoći sljedeće sezone u borbi za titulu u Premier ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!