NaslovnicaVijestiEvo protiv koga će Hrvatska igrati ako prođe skupinu na Svjetskom prvenstvu!

Evo protiv koga će Hrvatska igrati ako prođe skupinu na Svjetskom prvenstvu!

Hrvatska je izvućena u skupini F Svjetskog prvenstva u kojoj će igrati sa Belgijom, Marokom i Kanadom. Ekipa Zlatka Dalića će prvu utakmicu igrati 23. studenog protiv Maroka, drugu 27. studenog protiv Kanade i treću (posljednju u skupini) protiv Belgije 1. prosinca.

Skupina u kojoj se nalazi Hrvatska u osmini finala će se križati sa vrlo jakom skupinom E u kojoj se nalaze Španjolska, Njemačka, Japan i pobjednik iz duela Kostarika – Novi Zeland. Jasno je da su Španjolci i Nijemci favoriti skupine, dok bi prolazak druge dvije ekipe bio veliko iznenanđenje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ako Hrvatska osvoji prvo mjesto u skupini, u osmini finala će se naći u donjem dijelu ždrijeba, gdje bi u tom slučaju igrala protiv drugoplasirane ekipe iz skupine E. Ako Dalićeva momčad osvoji drugu poziciju u skupini, igrali bi protiv pobjednika skupine E.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!