NaslovnicaVijestiEvo sa kakvim sastavima će večeras izaći Bayern i Real Madrid

Evo sa kakvim sastavima će večeras izaći Bayern i Real Madrid

Večeras se igra prvo polufinale Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida na Allianz Areni u Minhenu. Ova dva kluba, često naslovljena kao giganti europskog nogometa, suočavaju se u borbi za mjesto u finalu ovog prestižnog natjecanja.

Bayern München, domaćin večerašnjeg susreta, ima bogatu povijest u Ligi prvaka. Ovo je njihovo 21. polufinale, što svjedoči o kontinuiranoj dominaciji i kvaliteti kluba. S druge strane, Real Madrid je još impresivniji s 33 polufinala, što ih čini neprikosnovenim u ovoj fazi natjecanja.

Prije samog susreta, trener Bayerna Thomas Tuchel izrazio je važnost zajedništva između ekipe i navijača te je naglasio važnost utakmice, ističući da su ove dvije utakmice kao finale za njih. S druge strane, trener Reala Carlo Ancelotti naglasio je potrebu za discipliniranom obranom kako bi se suprotstavili opasnim napadima Bayerna te je izrazio ambiciju da njegova ekipa ostvari plasman u finale.

Očekuje se da će večerašnji susret biti spektakularan, s oba kluba koji će dati sve od sebe kako bi ostvarili prednost u prvom dijelu ovog dvomeča. Pobjednik će se suočiti s pobjednikom dvoboja između Borussije Dortmunda i Paris Saint-Germaina u finalu koje će se održati 1. lipnja na stadionu Wembley.

Bayern je večeras favorit sa kvotom 2.25 na njihovu pobjedu, dok je na pobjedu Reala kvota 3.00. Bet365 kladionica još manje vjeruje u remi između ova dva tima sa kvotom 3.60. Pored toga bet365 daje bonus od 25€ za sve nove članove, što preporučujemo da odmah iskoristite.

Ovo su mogući sastavi za večeras:

Bayern: Neuer; Kimmich, Kim, Dier, Mazraoui; Goretzka, Pavlović; Sane, Musiala, Guerreiro; Kane.

Real Madrid: Lunin; Vazquez, Tchouameni, Rüdiger, Mendy; Valverde, Kroos, Camavinga, Bellingham; Vinicius, Rodrygo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!