NaslovnicaVijestiEvo sa kakvim sastavom će večeras izaći Liverpool protiv Atletico Madrida!

Evo sa kakvim sastavom će večeras izaći Liverpool protiv Atletico Madrida!

Liverpool će večeras igrati jednu od najvažnijih utakmica ove sezone protiv Atletico Madrida u drugoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Anfieldu, gdje imaju zaostatak od 0-1 iz prve utakmice.

Evo sa kakvim

Diego Simeone je pobijedio prvu utakmicu na Wanda Metropolitanu sa ranim golom Saul Nigueza. Liverpool na domaćem terenu ima prednost u drugom susretu, ali teško će biti postići dva gola protiv Diego Simeonea koji ima prilično dobru obranu i jednog od najboljih vratara svijeta Jana Oblaka na raspolaganju.

S obzirom da je Alisson odsutan, Adrian će nesumnjibo biti spreman da se suoči sa svojim najvećim testom do sada ove sezone. Španjolac je uspio zadržati tri utakmice bez primljenog gola u ovoj usezoni, te bi to mogao donijeti i večeras kada se Liverpool bude želio plasirati u četvrtfinale.

Valencia – Atalanta: Nemoguća misija pred Šišmišima

U obrani bi se Andrew Robertson trebao vratiti u prvih 11 nakon što je propustio utakmicu protiv Bournemoutha. Trent-Alexander-Arnold, Joe Gomez i Virgil van Dijk bi trebali započeti u prvoj postavi kao i obično.

U sredini terena, Liverpool bi mogao dobiti veliko pojačanje, jer su dobre šanse da će Jordan Henderson započeti utakmicu. Ostala mjesta u veznom redu su zauzeli Fabinho i Wijnaldum, iako neće biti iznenađenje ako Oxlade-Chamberlain bude preferiran ispred Wijnalduma.

Liverpool – Atletico Madrid: Gosti iz glavnog grada Španjolske favoriti za prolazak!

Mohamed Salah, Sadio Mane i Roberto Firmino bi trebali krenuti kao i obično, a večeras će se mnogo očekivati od njih. Liverpoolovi napadači nisu bili baš dobri pred golom tijekom prve utakmice, ali morat će krenuti sivm snagama u napad u ovom susretu, ako žele da se plasiraju dalje.

Evo sa kakvim1

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!