NaslovnicaVijestiEvo šta Cristiano Ronaldo misli o Messiju!

Evo šta Cristiano Ronaldo misli o Messiju!

Zanimljiva scena prije utakmice Reala sa Deportivom, kada su kamere uhvatile razgovor Portugalca, u kojem je rekao šta misli o Messiju!

Nogometaši Real Madrida svladali su na svom terenu Deporitvo iz La Corune sa 7:1 u 20. kolu španjolske La Lige.

Utakmica na stadionu Santiago Bernabeu donijela je mnogo uzbuđenja, a u jednom trenutku djelovalo je da će domaćin nastaviti s lošim rezultatima, pošto je Deportivo poveo u 23. minutu pogotkom Adriana.

[su_tenis_live_koeficijenti]

Situacija na terenu se ipak brzo promijenila, “kraljevski klub” preuzeo je inicijativu, i na kraju došao do ubjedljive prednosti.

Nacho je u 32. minutu prvo donio izjednačenje Madriđanima, da bi preokret kompletirao Gareth Bale pogocima u 42. i 58. On je tim golovima, sa ukupno devet na svom kontu, postao najbolji strijelac Reala u ovoj sezoni španjolske La Lige.

Odbijena ponuda Reala od 227 milijuna eura, ništa od novog svjetskog rekorda!

DOKAZUJE SVOJU VELIČINU: Edin Džeko u Chelseaju dobija ono što nisu čak ni Terry, Lampard i Drogba dobili!

Transfer glasine: Arsenal pronašao zamjenu za Alexisa, Real se ponovo okreće novom golmanu, Liverpool kupuje u Dortmundu

Real je do kraja susreta došao do ubedljivije pobede, a golove su postigli Luka Modrić u 68, Cristiano Ronaldo u 78. i 84. minutu i Nacho u 88.

Cristiano Ronaldo bio je u razgovoru sa jednim od dječaka koji su zaduženi za sakupljanje lopti, a mališan je priznao da je za njega Portugalac najbolji igrač na svijetu.

[su_cashout]

Za mene si ti najbolji nogometaš na svijetu, a Messi je…”, zbunio se dječak i zastao. “Loš”, rekao je Ronaldo i nasmijao sve prisutne.

Ronaldo je kod svog drugog kola dobio udarac nogom u glavu, počeo je da krvari, pa je morao da napusti teren. On je prilikom izlaska s travnjaka od klupskog liječnika uzeo mobilni telefon i koristio ga kao ogledalo kako bi vidio posjekotinu na glavi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!