NaslovnicaVijestiEvo šta je Ivica Olić rekao o Emiru Spahiću!

Evo šta je Ivica Olić rekao o Emiru Spahiću!

Ivica Olić je unikat, ovaj čovjek gdje god da je igrao nije ostavljao nikog ravnodušnima.

Ivica Olić

Ime ovog čovjeka skandiralo se u Hamburgu, Wolfsburgu, Munchenu i još par klubova za koje je nastupa hrvatski nogometaš. U karijeri je imao dosta uspona i padova.

A to je najviše bilo u ranim fazama, jer tada je sam sebi rekao da će napraviti karijeru. Tokom karijere mnogi su ga omalovažali, zezali ga kako je kao Forrest Gump.

[su_live_koeficijenti_v2]

Olić je veoma bio borben tokom čitave karijer, nikada nije glumio zvijezdu, a za dres reprezentacije je dušu davao.

“Sjećam se kakve sam sve uspone i padove imao tokom karijere, nije bilo sve ovo lako ostvariti. Uz trud i veliki rad mladi nogometaši, koji sanjaju o karijera mogu onda uspjeti. Danas djeca imaju velike uslove”, rekao je Olić, te nastavio:

[su_live_koeficijenti]

“Liga prvaka, golove i ostalo danas mi ne nedostaju toliko. Iako sam mislio da će to biti slučaj onaj adrenalin u meni dok sam igrao ovaj sport s velikim užitikom.

Upitali su novinari Olića o reprezentaciji Bosne i Hercegovine i o njegovom velikom prijatelju Emiru Spahiću.

“U reprezentaciji Bosne i Hercegovine još se nije pojavio igrač koji bi mogao zamijeniti Emira. Nije onakav kako ga mediji prestavljaju”, rekao je Olić, te dodao:

“Emir je držao konce u reprezentaciji. Dok je on igrao BiH je bila na dobrom putu da napravi dobre stvari. Nestao je naboj BiH kada je Emir otišao. On je moj veliki prijatelj kojeg volim i jako cijenim.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!