NaslovnicaVijestiEvo šta je Ronaldo poručio Modriću nakon osvajanja nagrade

Evo šta je Ronaldo poručio Modriću nakon osvajanja nagrade

Luka Modrić je najbolji igrač Europe po izboru europske nogometne federacije UEFA, a evo šta je Ronaldo poručio Modriću nakon osvajanja ove prestižne nagrade.

Luka Modrić prošlog je tjedna u Monte Carlu proglašen najboljim igračem Europe. Hrvatski veznjak dobio je 313 glasova i slavio ispred Ronalda (223) i Salaha (134).

Luka je imao fenomenalnu sezonu, vjerojatno najbolju u karijeri i sasvim zasluženo je osvojio tu nagradu. No, izgleda da to nekima nije najbolje sjelo.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Cristiano Ronaldo odlučio se ne pojaviti na svečanosti, iako je bio nominiran, što je pobudilo sumnju da je unaprijed znao da neće osvojiti nagradu. Dan poslije izrazio javno je svoje nezadovoljstvo. Doduše, ne izravno, već preko svoj agenta, a javila se i njegova sestra.

Ronaldo se nije javno oglasio, ali pojedini španjolski mediji tvrde da se javio Modriću.

“Ronaldo se javio Modriću i čestitao mu na nagradi. Rekao mu je da nema ništa osobno protiv njega nego da se ljuti na one iz Uefe koji mu nisu dodijelili nagradu”, pišu Španjolci, prenose mediji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!