NaslovnicaVijestiEvo šta je Vincent Kompany učinio kako bi spasio svoju karijeru

Evo šta je Vincent Kompany učinio kako bi spasio svoju karijeru

Prema pisanju engleskog The Suna kapiten Manchester Cityja Vincent Kompany odputovao je u Barcelonu kako bi se susreo sa medicinskim stručnjakom koji bi mu pomogao da spasi svoju karijeru.

Šta je Vincent Kompany učinio kako bi spasio svoju karijeru

Belgijski reprezentativac je pomogao ‘Građanima’ da osvoje dvije titule prvaka Engleske otkako je stigao u klub 2008. godine, ali u posljednje vrijeme ima velikih problema sa povredama zbog kojih je odigrao samo 40 utakmica u posljednje tri sezone, od čega samo 18 pod vodstvom novog trenera Pepa Guardiole.

31-godišnjak je u augustu potrgao mišić noge, a u Barcelonu je otišao kako bi ga savjetovao doktor Ramon Cugat.

Govoreći o situaciji u kojoj se nalazi Kompany, on je za španjolske medije rekao: “Kompany još uvijek može igrati na najvišoj razini dugi niz godina, naravno ako se bude pridržavao onog što mu doktori kažu.”

Cugat je poznat po tome što je radio sa brojnim nogometnim zvijezdama, a dugo vremena je radio i u nogometnom klubu Barceloni.

Između ostalih, radio je na oporavcima Thiaga Alcantare, Pepa Guardiole, Xavija Hernandeza, Samuela Eto’oa, Mikela Artete, Andresa Inieste, Carlesa Puyola, Davida Silve, Davida Ville, Cesca Fabregasa, te Fernanda Torresa.

[su_bonus]

[su_analize_kraj_teksta]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!