NaslovnicaVijestiEvo šta Messi misli o igri reprezentacije Hrvatske

Evo šta Messi misli o igri reprezentacije Hrvatske

Lionel Messi, nogometaš Barce i argentinske reprezentacije, rekao je kako bi rado mijenjao titulu sa Barcom za naslov svjetskog prvaka sa Gauchosima, te prokomentirao igru reprezentacije Hrvatske.

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, kapetan Argentine Lionel Messi, kaže kako bi rado mijenjao neku titulu osvojenu s Barcelonom za naslov svjetskog prvaka sa svojom nacionalnom vrstom.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte u upravo završenoj sezoni svojoj kolekciji naslova s Barcom dodao je još dva – naslov prvaka i naslov pobjednika kupa Španjolske. Time je stigao do ukupno 32 trofeja, ali draži od svih bio bi mu onaj kojeg nema: naslov svjetskog prvaka.

[su_tenis_live_streaming]

Ovaj 30-godišnji čarobnjak izgubio je finale Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014., a također nije uspio osvojiti ni kontinentalne naslove prvaka Južne Amerike, gubeći u finalima Copa America 2015. i 2016. godine.

“Rado bih mijenjao jedan naslov s Barcelonom za titulu svjetskog prvaka s Argentinom. Osvojiti svjetsku krunu bilo bi uistinu nešto jedinstveno”, kazao je Messi u razgovoru za TV kuću El Trece.

Messi kaže kako će u Rusiju ići s ciljem osvajanja naslova prvaka svijeta, ali ne jer su najbolja ekipa, nego zato što kao reprezentacija imaju dovoljno iskustva i znanja za takvo nešto.

“Vjerujem u ovu skupinu igrača, dovoljno smo iskusni i imamo kapacitet za pobjedu na turniru. Međutim, ne trebamo slati poruku da smo mi najbolji, jer to nije tako”, kazao je Messi, uz opasku kako su Brazil, Španjolska i Njemačka ispred Argentine po pitanju odnosa snaga.

Za skupinu u kojoj igraju kaže kako je zahtjevna, jer je Island na Europskom prvenstvu pokazao da može biti težak protivnik za svakoga. “Hrvatska ima vezni red koji jako dobro igra, po stilu su kao Španjolska, samo za jednu razinu ispod, a Nigerija nam uvijek predstavlja izazov”, zaključio je.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!