NaslovnicaVijestiEvo što Cristiano Ronaldo misli o potencijalnom transferu Neymara u Real Madrid

Evo što Cristiano Ronaldo misli o potencijalnom transferu Neymara u Real Madrid

Špekulacije da Neymar već planira napustiti PSG u bliskoj budućnosti su velike. Brazilska zvijezda, koji je napustio Barcelonu zbog PSG-a u rekordnom transferu vrijednom 200 milijuna funti, navodno ima svoje ciljeve postavljene na put prema Madridu.

Evo što Cristiano

Španjolske novine Marca su u petak otkrile da je PSG svjestan Neymarove želje da napusti Park Prinčeva. On ne želi nastaviti igrati za francuske prvake, iako ima ugovor do 2020. godine.

U izvješću se dodaje da je Neymar shvatio da je pogreška otići u Francusku ligu, gdje je standard nogometa znatno niži nego u La Ligi.

On također ima osobnih problema u svlačionici. Njegov odnos sa urugvajcem Edinson Cavanijem je prilično loš.

Neymar – koji je napustio Barcelonu u nastojanju da učvrsti svoj status najboljeg svjetskog nogometaša, daleko od sjene Lionel Messija, bit će svjestan da će preseljenje na Bernabeu povećati njegova šanse za osvajanje Zlatne lopte.

U međuvremenu, Real Madrid zna da će Neymar biti idealna zamjena za Cristiana Ronalda, koji će sljedeće sezone napuniti 34 godine.

Unatoč njegovim godinama, Cristiano Ronaldo je i dalje glavni igrač na Bernabeu.

U 42 utakmica ove sezone, portugalska zvijezda je postigla 43 gola. A ako uspije da osvoji Ligu prvaka po treći put zaredom kasnije ovog mjeseca, njegove šanse za osvajanje rekordnih šest Zlatnih lopti kasnije ove godine znatno će se povećati.

Ali što Ronaldo misli o glasinama koje kruže da će Neymar doći u Real Madrid?

Pa, još jedno izvješće iz Marce otkriva da je Ronaldo, zapravo, zainteresiran za to da Južnoamerikanac dođe u glavni grad Španjolske. On osjeća da bi Neymarova prisutnost trebala podnijeti dio tereta kojeg on ima na valstitim ramenima.

Iznenađujuće je to da Ronaldo, koji je bio madridska zvijezda od trenutka kada je stigao na Bernabeu 2009. godine, ne smatra Neymara kao prijetnju.

Jasno je da će mu Neymar olakšati posao tijekom sljedećih nekoliko godina.

Menadžer Real Madrid, Zinedine Zidane osjeća kako Neymar i Ronaldo ne bi imali problema da igraju zajedno.

“Dobri igraču uvijek su kompatibilni”, citirao je Goal Zidanea ranije ovog tjedna. “Sjećam se jedne godine kada su rekli da nisam kompatibilan za igranje sa Djorkaeffom. Zajedno smo osvojili Svjetsko prvenstvo.”

“Tako dobri igrači uvijek mogu igrati zajedno, na terenu se nalazi kemija.”

Francuz je dodao: “Ne znam jesmo li pregovarali sa Neymarom. Ono što nas brine jeste ono što se događa sada u ovom trenutku.”

“Osobno nisam pitao Neymara, jer se ne uključujem u te stvari. Moramo dovršiti ovu sezonu, a ostalo će doći.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!