NaslovnicaVijestiEvo što Dejan Lovren misli o kritikama na njegov račun...

Evo što Dejan Lovren misli o kritikama na njegov račun…

Dejan Lovren, stoper FC Liverpoola obrušio se na medije i nogometnu javnost zbog čestog kritiziranja njegove igre. Otkako je Virgil van Dijk stigao u redove ‘Redsa’ obrana je doista čvrsta, a Virgil je pomogao i Lovren da bude bolji.

Može se reći kako Liverpool ove sezone igra nogomet kakav se dugo nije gledao na Anfieldu. Po kvaliteti nogometa Redsi definitivno pripadaju u top 3 ekipe u Engleskoj, rame uz rame sa Manchester Cityjem i Tottenhamom. Neki kažu – nadprosječna sezona za momčad iz Liverpoola, ali Klopp je zaista u tu momčad ugradio svoje ideje, dobro ih impelementirao, ali napravili su i neka sjajna pojačanja. Prvenstveno Mo Salah kojeg trenutno uspoređuju sa Ronaldom i Messijem, a tu su i Sadio Mane, Roberto Firmino, Virgil Van Dijk…

[su_champions_league]

Kada je riječ o stoperu Liverpoola i hrvatske nogometne reprezentacije – Dejanu Lovrenu, onda govorimo o igraču koji ove sezone doista je imao oscilacije u kvaliteti izvedbi. U jednoj utakmici bude jedan od najboljih pojedinaca, a u drugoj zakaže, bude očajan. Primjerice, utakmica protiv Uniteda u prvoj polusezoni bila je fenomenalna za Lovrena, dok je nakon druge slušao glasne kritike na njegov račun iako ih možda i nije zaslužio – pa zar postoji stoper koji može dobiti svaki duel nad Lukakuom!? Lovren je tada izgubio duel sa Lukakuom nakon kojeg je Rashford još prošao jednog igrača i tek onda zabio gol.

Dok s druge strane, bilo je za Lovrena puno gorih nastupa on onih protiv Uniteda, recimo protiv Tottenhama je doista bio najgori na terenu, ali u zadnje vrijeme Lovren je sjajan u obrani u tandemu sa Virgilom i s pravom se ljuti na nogometnu javnost i medija koji ga često prežestoko i pretjerano kritiziraju.

[su_champions_league]

“Svi rade pogreške, ali kada ja odigram jednu lošu utakmicu nakon 18 dobrih, odmah svi napadnu mene i guraju mi pod nos svaku grešku. Zašto? Nisam to zaslužio. Ljudi me ne vide u manjim utakmicama i ne cijene to dovoljno. Javnost vidi da je Liverpool slavio protiv Porta 5:0, ali ne cijene moj doprinos toj pobjedi.”

“To je konstantan izazov za moj karakter, moju osobnost. Postavljam si pitanje jesam li uopće spreman krenuti dalje nakon ovih grešaka. Učinio sam to nakon loše utakmice protiv Tottenhama, bio sam u nizu od 18 utakmica bez poraza, bez loših utakmica. Velikim igračima se mogu dokazivati u serijama, ali neke ljude nije Dejana Lovrena kao osobu, oni samo čekaju moju iduću grešku. Ponekad mi zbog tog nedostaje samopouzdanja, ali trener Klopp vjeruje u meni i to je najbitnije.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!