NaslovnicaVijestiEvo što Dinamo Zagrebu treba za naslov!

Evo što Dinamo Zagrebu treba za naslov!

Nakon što je Osijek sinoć u 31. kolu hrvatskog prvenstva osvojio samo jedan bod u remiju protiv Varaždina (1-1), Dinamo je dobio veliku prednost u borbi za naslov.

Evo što Dinamo Zagrebu

Ekipa Nenada Bjelice je mogla do pobjede u posljednjim sekundama utakmice protiv Varaždina preko penala kojeg je promašio Ramon Mierez. Time je klubu iz glavnog grada Hrvatske pomogao na putu do naslova.

Četiri kola prije kraja sezone Dinamo Zagreb ima šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Osijek, te utakmicu manje. Modri bi već u sljedećem kolu koje se igra za samo dva dana, mogli do naslova.

Dinamo u srijedu igra zaostali susret protiv Hajduka na Poljudu i ako ostvare pobjedu, pobjeći će Osijeku na devet bodova.

Dva dana kasnije, Osijek igra protiv Gorice i ako u tom susretu ne osvoje sva tri boda, naslov će biti u vitrinama zagrebačkog kluba. Čak iako ostvare pobjedu, to bi samo produžilo njihovu patnju do kraja sezone.

Ako Osijek ostvari sva tri boda, Dinamo bi naslov prvaka mogao osvojiti u nedelju protiv Rijeke u gostima, gdje bi im nova tri boda sigurno ozvaničila osvajanje titule.

Dinamo praktički do kraja sezone u preostale četiri utakmice (Hajduk + tri susreta) mora osvojiti samo četiri boda kako bi i matematički osvojili prvenstvo.

1 HNL

Izvor: bet365

Evo i rasporeda Dinama i Osijeka do kraja sezone:

DINAMO ZAGREB
Hajduk – Dinamo
Rijeka – Dinamo
Dinamo – Varaždin
Gorica – Dinamo
Dinamo – Šibenik

OSIJEK
Gorica – Osijek
Osijek – Šibenik
Lokomotiva – Osijek
Osijek – Istra

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!