NaslovnicaVijestiEvo što je Aaron Ramsey rekao o mogućem transferu u United, Chelsea...

Evo što je Aaron Ramsey rekao o mogućem transferu u United, Chelsea ili Liverpool u zimskom prelaznom roku!

Iako će biti u mogućnosti pregovarati sa drugim klubovima, zvijezda i veznjak Arsenala Aaron Ramsey priznao je kako neće pokušati napustiti klub u zimskom prelaznom roku, te da planira ispoštovati svoj ugovor, koji ističe na kraju sezone.

Ramsey ostaje u Arsenalu

Prema pisanju engleskih medija u posljednje vrijeme, reprezentativac Velsa je pred izlaznim vratima nakon čak deset godina provedenih u londonskom klubu.

[su_bet365_100bonus]

27-godišnjak je navodno nedavno bio vrlo blizu potpisa novog ugovora, ali su čelnici Arsenala povukli svoju ponudu na sugestiju novog trenera Unaija Emeryja. On se tako našao na radaru mnogih europskih velikana, uključujući i rivale iz Premier lige, Manchester United, Chelsea i Liverpool.

Međutim, nakon jučerašnje prijateljske utakmice protiv Španjolske, on je priznao kako namjerava ostati u dresu ‘Topnika’ do kraja sezone, te da neće otići u januaru, kao što to mnogi tvrde. Rekao je: “Da li ću ostati u Arsenalu do kraja sezone? Da, naravno. Imam ugovor sa klubom i dat ću sve od sebe ove sezone da ostvarimo neki uspjeh. Osjećam se dobro u klubu, ide nam sjajno. Mislio sam da sam postigao dogovor sa klubom oko produženja ugovora, ali to više nije slučaj.”

Zatim je dodao: “Nastavit ću igrati i davati sve od sebe, a sve ostalo ću prepustiti klubu. Donijeli su tu odluku i takve stvari se događaju u nogometu, tako da se moram nastaviti igrati najbolje što znam. To je jedina stvar na koju sam fokusiran u ovom trenutku, da dam sve od sebe za Arsenal.”

Iako Emery na njega ne računa dugoročno, on je bio jedan od njegovih ključnih igrača ove sezone. Započeo je šest od osam utakmica u Premier ligi, na kojima je postigao jedan gol i podijelio tri asistencije. Otkako je stigao u klub u ljeto 2008. godine iz Cardiffa za oko šest miliona eura, ukupno je u dresu ‘Topnika’ odigrao 340 utakmica, postigao 60 golova i podijelio isto toliko asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!