NaslovnicaVijestiEvo što je Ancelotti rekao na pitanje o dolasku Mbappea u Real

Evo što je Ancelotti rekao na pitanje o dolasku Mbappea u Real

Nekoliko minuta nakon što je Real Madrid remijem 1:1 protiv Šahtara prošao u grupnu fazu Lige prvaka, trener španjolskog velikana Carlo Ancelotti stao je pred mikrofon i odgovarao na pitanja o uspjehu svoje momčadi.

Pitali su ga i o mogućem dolasku Kyliana Mbappea u njegovu momčad, a to pitanje mu baš i nije leglo. Prije nego što je prihvatio 50 milijuna eura godišnje plaće i 100 milijuna eura bonusa za potpisivanje novog ugovora s pariškim klubom, Mbappe je bio na rubu odlaska. Najčešće se spominjao Real Madrid.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ponovno se spominje nakon što je procurilo u javnost kako se Mbappe kaje zbog odluke i želi što prije napustiti Pariz. Pisalo se da bi se želio priključiti novoj momčadi već u siječnju, tijekom zimskog prijelaznog roka.

Što misli o tome, upitali su Ancelottija nakon utakmice u Varšavi.

“Imate hrabrosti to me pitati. Neću vam odgovoriti. Nisam dužan odgovoriti na to pitanje”, rekao je Ancelotti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!