NaslovnicaVijestiEvo što je Cristiano Ronaldo 2014. godine rekao o povratku u Manchester...

Evo što je Cristiano Ronaldo 2014. godine rekao o povratku u Manchester United!

Cristiano Ronaldo priznao je da bi se volio vratiti u Manchester United 2014. godine usred izvještaja o senzacionalnom povratku na Old Trafford.

Evo što je Cristiano

Juventus se navodno želi riješiti Ronalda kako bi uravnotežio finansijsku situaciju, gdje se vjeruje da je United među zainteresiranim kupcima.

Čini se da je 35-godišnjak gajio ambicije ponovo igrati za Crvene đavole od 2014. godine.

Govoreći o svom bivšem klubu, rekao je: “Volim Manchester. Svi to znaju. Manchester mi je u srcu.”

“Navijači su nevjerojatni i volio bih da se mogu jednog dana vratiti.”

Šest godina kasnije i napokon bi mogao ostvariti svoj san sa Unitedom.

Nogometni novinar Christian Martin tvrdi da petostruki osvajač Zlatne lopte razmišlja o tom transferu.

Na twitteru je objavio: “POSLJEDNJI TRENUTAK: naši izvori u Manchesteru i Portu potvrđuju da je Manchester United spreman vratiti Cristiana Ronalda u klub sljedeće sezone.”

“Portugalac to analizira. Juventus bi pregovarao ako to zatraži.”

Portugalski reprezentativac proveo je šest slavnih sezona u Unitedu, osvojivši , između ostalih, trofeje u Premier ligi i Ligi prvaka.

Treća je sezona četverogodišnjeg ugovora u Juventusu, a izvještaji sugeriraju da bi ovo mogla biti njegova posljednja godina u Italiji.

United se suočava sa jakom konkurencijom iz PSG-a, koji također prati igrača.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!