NaslovnicaVijestiEvo što je Cristiano Ronaldo poručio pred ključni susret sa Srbijom!

Evo što je Cristiano Ronaldo poručio pred ključni susret sa Srbijom!

Portugal je sinoć odigrao remi bez golova protiv Republike Irske, ali taj remi im daje veliku prednost nad Srbijom uoči posljednjeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Portugal i Srbija će u nedelju igrati posljednji susretu u skupini A, gdje Portugalu pored pobjede odgovara i remi, a Srbiji igra samo pobjeda.

Evo što je Cristiano

Uoči ove utakmice oglasio se na društvenim mrežama i Cristiano Ronaldo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Uvijek je teško igrati u Irskoj, ali osvojeni bod sve ostavlja u našim rukama. U nedjelju, pred našim navijačima i u našoj kući, zapečatit ćemo naš put na Svjetsko prvenstvo u Katar! Naprijed Portugal”

Najnovije vijesti

Bayernu nedostaje važan igrač u uzvratnom susretu protiv Reala, ozljeda zabrinula...

0
Bayern je potvrdio da će Raphael Guerreiro propustiti revanš polufinala Lige prvaka protiv Reala u srijedu u Madridu. Guerreiro je ozlijedio lijevo stopalo u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!