NaslovnicaVijestiEvo što je Cristiano Ronaldo rekao reprezentativcu Srbije nakon poraza u Portugalu!

Evo što je Cristiano Ronaldo rekao reprezentativcu Srbije nakon poraza u Portugalu!

Cristiano Ronaldo se žalio zbog kontraverznog pogotka koji nije priznat u prvoj utakmici protiv Srbije nakon što je balkanska momčad pobijedila Portugal i izborila drugo uzastopno Svjetsko prvenstvo.

Evo što je Cristiano

U nedjelju je bilo euforičnih scena među reprezentacijom Srbije nakon što je je u Lisabonu pobijedila Portugal sa 2-1 – s Aleksandrom Mitrovićem koji je postigao pobjednički gol u 90. minuti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

To je značilo da je Srbija osigurala prvo mjesto u skupini A i ostvarila direktan plasman za Svjetsko prvenstvo.

Portugal sada mora proći kroz doigravanje, a igrači Fernanda Santosa su bili vidno razočarani nakon utakmice.

Kapetan i rekorder Ronaldo bio je potpuno izbezumljen i izgledao je kao da će da zaplače.

A prema Santosu, Ronaldo je nakon utakmice podsjetio srpskog reprezentativca na gol koji nije priznat u prošloj utakmici protiv Srbije.

“Nema smisla”, rekao je Santos za TVI.

“Kad je utakmica završila, razočaranje je bilo brutalno.”

“Otišao sam na teren da podržim i utješim igrače, Ronaldo je govorio srpskom igraču: ‘Vi se danas ne bi smijali da nije poništen gol koji sam tamo postigao.”

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!