NaslovnicaVijestiEvo što je Damir Krznar rekao nakon ždrijeba četvrtfinala Europske lige!

Evo što je Damir Krznar rekao nakon ždrijeba četvrtfinala Europske lige!

Nogometaši Dinamo Zagreba su saznali protivnika u četvrtfinalu Europske lige. Nakon ždrijeba u Nyonu odlučeno je da će to biti španjolski Villarreal.

Evo što je Damir Krznar

Ždrijeb su uživo pratili trener Damir Krznar i junak sinoćnjeg susreta Mislav Oršić. Odmah nakon izvlačenja novi trener Dinama je rekao: “Nije bilo boljih ili lošijih. Naša šansa je realna, možemo proći tu stepenicu.”

“Lijepo je vidjeti da nakon dugo vremena Dinamo prolazi u četvrtfinale, polufinale i finale. Trebamo sanjati taj san da se možda vidimo u Gdanjsku.”

“Lijepo je, živimo lijepe dane u zajednici i nadam se da ćemo tako i nastaviti. Znam da je ovo lijepo, ali ide i pohvala HNL-u koji nam je omogućio i pripremio za sve ovo.”

“Lako će biti pripremiti se za utakmicu. Naći mogućnosti za neki trik i naše sposobnosti će biti teže. Dinamo je pokazao kako je ozbiljan još u grupi i dat ćemo sve od sebe da pokažemo da ova faza nije kraj.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!