NaslovnicaVijestiEvo što je Del Piero rekao Luki Modriću nakon utakmice protiv Chelseaja!

Evo što je Del Piero rekao Luki Modriću nakon utakmice protiv Chelseaja!

Nekadašnja zvijezda Juventusa i talijanske repreznetacije Alessandro del Piero je uživo pratio uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između Real i Chelseaja u kojoj se španjolski gigant plasirao u polufinale. Nakon utakmice je Del Piero zagrlio Modrića, a kasnije je otkrio što mu je zapravo rekao.

“Ništa u ovoj utakmici nije nedostajalo, zaista je bila posebna. Modrić je bio igrač koji ju je preokrenuo. Sve je napravio da se vrate nakon što je Chelsea postigao tri gola. Izgledalo je kao da Plavci kontroliraju susret, ali je Modrić napravio razliku. Sjajna utakmica.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Dugo se poznajem sa Modrićem. Bilo mi je drago vidjeti ga, jer je on zaista fenomenalan nogometaš. Nismo dugo razgovarali, ali sam primijetio da je odahnuo nakon meča. Samo sam mu rekao: ‘Prijatelju, sve si sam napravio, uživaj.'”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!