NaslovnicaVijestiEvo što je Franck Kessie rekao o bivšem treneru Milana Vincenzu Montelli

Evo što je Franck Kessie rekao o bivšem treneru Milana Vincenzu Montelli

Vezni igrač AC Milana Franck Kessie pohvalio je novog trenera svog tima Gennara Gattusa, te kritikovao bivšeg trenera Vincenza Montellu.

Kessie kritikovao Montellu

Reprezentativac Obale bjelokosti je pričao o periodu pod vodstvom svog bivšeg trenera, koji trenutno sa klupe predvodi Sevillu, a koji je dobio otkaz u novembru prošle godine, kada ga je zamijenio legendarni Gattuso. U to vrijeme, Milan je bio na sedmom mjestu u Seriji A, kao i sada, ali Kessie smatra kako su konačno postali tim nakon dolaska Gattusa.

Rossoneri su neporaženi u posljednjih 13 utakmica, a prije nekoliko dana su osigurali igranje u finalu Kupa Italije, nakon što su na penale izbacili Lazio u polufinalu rezultatom 5-4. Kessie je pohvalio Gattusov način vođenja ekipe, izjavivši da je bivši talijanski reprezentativac stvorio radno okruženje u klubu, te da se svi ponašaju poput obitelji, što stvara dobre rezultate na terenu.

“Gattuso nas tjera da radimo više, posebno na taktičkom dijelu. S Montellom smo jako malo radili na treninzima, ali sa Gattusom je drugačije jer možete vidjeti rezultate na terenu”, rekao je veznjak za Mediaset Premium, te nastavio: “Atmosfera u svlačionici je ista kao što je i uvijek bila, ali razlika je u tome što sad radimo više. Svi smo poput obitelji i vidimo rezultate toga.”

[su_bonus]

Nade svih u Milanu za plasman u Ligu prvaka ponovo su oživile, a trenutno se nalaze na šestom mjestu sa 44 osvojena boda nakon 26 odigranih kola. U sljedećem kolu na rasporedu je veliki milanski derbi protiv Intera, poznatiji kao Derby della Madonnina.

Vincenzo Montella, kojem ne ide sve po planu niti u Sevilli, nije baš najbolje reagovao na kritike svog bivšeg igrača, te je povodom svega rekao: “To nije ono što je Kessie želio reći. Kada pobjeđujete, sve izgleda jednostavno i lako, a kad izgubite, sve postane drugačije. Igrači su uvijek spremni na izgovore.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!