NaslovnicaVijestiEvo što je Gerard Pique odgovorio na pitanje da li bi se...

Evo što je Gerard Pique odgovorio na pitanje da li bi se mogao vratiti u Manchester United!

Zvijezda Barcelone Gerard Pique neće biti rješenje za Mourinhove defanzivne probleme u Manchester Unitedu, s obzirom da je priznao kako se ne planira vraćati u Premier ligu.

Pique ne želi u Manchester United

‘Crveni vragovi’ su se ranije ovog ljeta povezivali sa dovođenjem brojnih centralnih defanzivaca. Glavne mete su bili Toby Alderweireld iz Tottenham Hotspura i Harry Maguire iz Leicester Cityja, ali nijedan od njih nije došao.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Nedovođenje novog centralnog defanzivca moglo bi ih koštati ove sezone, a rani znakovi nisu nimalo dobri. Naime, Manchester United je nakon tri odigrana kola u novoj sezoni Premier lige pretrpio dva poraza, a sinoć ih je u okviru trećeg kola na domaćem terenu rezultatom od čak 3-0 savladao Tottenham Hotspur.

Pique, koji bi bez sumnje bio rješenje za probleme koje Mourinho ima u defanzivnom dijelu svog tima, a koji je već ranije u karijeri proveo četiri godine na Old Traffordu, priznao je kako nema namjeru vratiti se u Premier ligu. On je na pitanje novinara o mogućem povratku u redove engleskog velikana rekao: “Mislim da se to neće dogoditi, sretan sam ovdje. Ovo je moj dom, tu sam sa obitelji i prijateljima, oduvijek sam sanjao kako ću igrati za Barcelonu i nadam se da ću osvojiti još titula ovdje.”

Iako je Premier ligu napustio prije deset godina, kada se vratio na Camp Nou, bivši španjolski reprezentativac priznaje kako još uvijek prati dešavanja na otoku. Iako ga Mourinhov United ne impresionira previše, 31-godišnjak priznaje kako je drugi tim privukao njegovu pažnju u posljednje vrijeme.

Naime, rekao je: “Mislim da Jurgen Klopp radi sjajan posao u Liverpoolu. Igra suprotnim stilom igre od Pepa Guardiole. Preferiraju kontranapade i imaju brze igrače u napadu koji postižu golove, kao što su Mohamed Salah, Roberto Firmino i Sadio Mane. Ove sezone će City imati veliki izazov s obzirom da Liverpool ima sjajan tim, bit će prilično uzbudljivo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!