NaslovnicaVijestiEvo što je igrač Juventusa objavio nakon što nije dobio poziv za...

Evo što je igrač Juventusa objavio nakon što nije dobio poziv za Europsko prvenstvo

Veznjak Juventusa Manuel Locatelli nije uvršten na popis Luciana Spallettija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Nakon što je doznao za tu vijest, igrač Stare dame bio je vidno potišten. Na Instagramu je objavio story u crnoj boji, dajući tako do znanja javnosti kako se osjeća nakon što nije izabran u ekipu.

Locatelli je ove sezone odigrao 40 utakmica za Juventus. Postigao je jedan pogodak i ostvario šest asistencija, s ukupno 3343 odigrane minute. Za talijansku reprezentaciju upisao je 28 nastupa i postigao tri gola.

Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2021. godine, osvojivši zlato, ali od dolaska u Juventus 2021. godine, počeo je oscilirati u formi. Tijekom karijere, igrao je još za Milan i Sassuolo.

Italija će na Europskom prvenstvu igrati protiv Albanije, Hrvatske i Španjolske.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!