NaslovnicaVijestiEvo što je Jurgen Klopp rekao o mogućem dolasku Nabila Fekira do...

Evo što je Jurgen Klopp rekao o mogućem dolasku Nabila Fekira do kraja ljetnog prelaznog roka!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp dao je zanimljiv odgovor na pitanje novinara o mogućem dolasku zvijezde Lyona Nabila Fekira na Anfield ovog ljeta.

Klopp potvrdio interes za Fekira

‘Redsi’ su pred početak Svjetskog prvenstva navodno dogovorili sve detalje sa francuskim klubom oko transfera 25-godišnjaka, a cijena je trebala iznositi oko 60 miliona eura.

[su_bet365_100bonus]

Ipak, francuski reprezentativac nije uspješno prošao liječničke preglede, nakon čega su čelnici Liverpoola pokušali smanjiti već dogovorenu cijenu, ali Lyon se povukao iz pregovora, te na svojoj službenoj stranici objavio kako Fekir ostaje u klubu.

Navijači engleskog velikana su ostali razočarani nakon toga, ali ipak u posljednjih tjedan dana su se pojavile informacije kako njihov klub nije u potpunosti odustao od dovođenja napadača, te da interes još uvijek postoji. ‘Redsi’ su trenutno u Sjedinjenim Američkim Državama gdje igraju na Međunarodnom Kupu prvaka, takmičenju na kojem učestvuju skoro svi europski velikani. U intervjuu za Sky Sports pred utakmicu protiv Manchester Uniteda večeras, Jurgen Klopp je dao zanimljiv odgovor na pitanje novinara da li je zaista njegov klub još uvijek zainteresovan za Fekira.

[su_bingo]

Rekao je: “Ukoliko se ništa ne dogodi mojim momcima, nastavit ćemo s trenutnim timom. Ukoliko se nešto dogodi, morat ćemo reagovati, ako ne sada, onda u sljedećem prelaznom roku ili sljedećeg ljeta.”

Izgleda kako njemački stručnjak ne planira trošiti više novca na pojačanja ovog ljeta, s obzirom da su ‘Redsi’ ovog ljeta već potrošili nevjerovatnih 182 miliona eura, na dovođenje Nabyja Keite, Fabinha, Sherdana Shaqirija, te Alissona Beckera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!