NaslovnicaVijestiEvo što je Klopp poručio Coutinhu i Suarezu pred susret u polufinalu...

Evo što je Klopp poručio Coutinhu i Suarezu pred susret u polufinalu Ligi prvaka!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp priznao je kako se raduje tome što će njegov tim igrati protiv bivših igrača i trenutnih zvijezda Barcelone Philippea Coutinha i Luisa Suareza u polufinalu Lige prvaka.

Klopp poslao poruku Coutinhu

‘Redsi’ su prošli u narednu fazu najelitnijeg europskog klupskog takmičenja ukupnim rezultatom 6-1 nakon sinoćnje pobjede od 4-1 na gostovanju kod Porta u uzvratnoj utakmici četvrtfinala.

Sada ih očekuje znatno teži izazov protiv španjolskog prvaka Barcelone, čiji napad predvode dvije bivše zvijezde engleskog velikana Philippe Coutinho i Luis Suarez. O susretu protiv njih Klopp je rekao: “Iskreno, jedina stvar o kojoj razmišljam je utakmica protiv Cardiffa u nedjelju, ali mogu odgovoriti na to pitanje jer je bilo jasno da ćemo igrati protiv njih dvojice ukoliko pobijedimo.”

“Za njih će to biti posebna utakmica, kao i za nas. Obojica su legende Liverpoola, što je velika stvar. Međutim, mislim da to neće biti prijateljska utakmica, tako da se moramo boriti i raditi naporno, kao što će i oni. Lijepo je gledati Liverpool protiv Barcelone u polufinalu Lige prvaka, to šalje sjajnu poruku, dat ćemo sve od sebe i vidjeti što će se dogoditi.”

Coutinho je pod vodstvom Jurgena Kloppa u dresu Liverpoola nastupao dvije godine prije nego što je prešao u Barcelonu u januaru prošle godine za čak 120 miliona eura. S druge strane, Suarez je napustio Anfield samo nekoliko mjeseci prije nego što je Klopp zamijenio Brendana Rodgersa na klupi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!