NaslovnicaVijestiEvo što je legendarni sunarodnjak poručio Memphisu Depayu

Evo što je legendarni sunarodnjak poručio Memphisu Depayu

Ruud Gullit poručio je svom sunarodnjaku Memphisu Depayu da ostavi ekstravagantni život i da se primi posla na terenu.

OIR_resizer

21-godišnjak je prošlo ljeto za 25 milijuna funti iz redova PSG-a stigao u Manchester United, a ove sezone je postigao dva pogotka u 13 ligaških nastupa. Upisao je i tri nastupa u Ligi prvaka, no u posljednje vrijeme je rijetkost ako se nađe u početnih 11 kod trenera Louisa van Gaala.

Depay je prošli tjedan popunio naslovnice nakon što je na trening stigao u novom Rolls Royceu, samo dan nakon što je njegov klub sa 2-0 bio poražen od Stoke Cityja.

“Njegov sam obožavatelj i vjerujem u njega, ali on mora nešto učiniti ako ne želi biti najgora kupnja u Premier ligi u 2015. godini”, rekao je Gullit o 21-godišnjaku za De Telegraaf.

[su_bet_at_home_1]

“On ima ogromnu kvalitetu, no njegova kvaliteta nikada neće doći do izražaja ako ne sredi privatan život. Ako ne igrate dobro, ne trebate odmah kupiti novi Rolls Royce i doći s njim na trening. Memphis bi se trebao koncentrirati u potpunosti na nogomet. Bila bi sramota da netko poput njega trati vrijeme na stvari izvan njega.”

“Kada se njegovo ime spomene, trebalo bi se znati da se radi o nogometašu Memphisu. Mora prihvatiti kritike kao čovjek i prihvatiti se posla. Ako ima tri šanse i jednu uspije realizirati, mora priznati da nije odigrao dobro. Na tom nivou, to nije dovoljno. Ako imate jednu šansu, morate sav teret staviti na sebe kako bi je realizirali.”

Depay je bio zamijenjen u 2-1 pobjedi Manchester Uniteda protiv Swansea Cityja na Old Traffordu sinoć.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!