NaslovnicaVijestiEvo što je Luis Suarez uradio prije nego što je Philippe Coutinho...

Evo što je Luis Suarez uradio prije nego što je Philippe Coutinho stigao u Barcelonu?

Evo što je Luis Suarez uradio prije nego što je Philippe Coutinho stigao u Barcelonu? Samo tri i pol godine nakon što je Luis Suarez napusti Liverpool zbog Barcelone i povijest se sada već ponovila.

Evo što je Luis Suarez

Philippe Coutinho je završio transfer od 145 milijuna funti na Camp Nou tijekom vikenda – za transfer kojeg je opisao kao ‘san’ – potpisivajući ugovor od pet i pol godina u jednom od najskupljih transfera svih vremena.

Pošteno je reći da navijači Liverpoola imaju pomiješane osjećaje o brazilskom reprezentativcu nakon njegovog odlaska u Barcu.

Iako oni mogu razumjeti njegovu želju za igranjem pored Lionel Messija i njegovih suigrača u jednom od najvećih nogometnih klubova na svijetu – nogometni klub koji se natječe za najprestižnije trofeje svake sezone – osjećaju da je ostavio klub na cjedilu napuštajući ih na polovini sezone.

Da je Coutinho ostao do kraja sezone 2017/18, smatrali bi da ovaj transfer nije ostavio gorak ukus u ustima vjernih navijača sa Anfielda.

[su_no1forfootball]

Liverpoolovi navijači i dalje obožavaju Suareza, unatoč činjenici njegovog prisilnog puta sa Anfielda na ljeto 2014. godine, ali nisu impresionirani nakon što je otkriveno što je Urugvajac učinio prije prelaska Coutinha na Nou Camp.

Coutinho je otkrio da je Suarez osigurao 25-godišnjaku stalno mjesto za boravak u gradu prije nego što su se dva kluba dogovorila glede naknade.

“Ne, predsjedniče Josep Maria Bartomeu, nema potrebe za hotelom. Već imam kuću za njega”, izjavio je Suarez za Daily Mail.

“Vidio sam da je kuća pored njega postala dostupna”, rekao je Coutinho.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Nisam znao da dolazim sigurno, ali mi se sviđala ta ideja.”

“To je dobra gesta. Vidjeli smo slike, pogledi su nevjerojatni. uvijek smo u kontaktu i veselim se toj kući zajedno sa mojom obitelji. Znam da će nam Luis pomoći da se osjećamo kao kod kuće.”

Iako je nesumnjivo lijepa gesta Suareza, teško je kriviti Liverpoolove navijače što su ljuti na svog bivšeg heroja.

“Vrlo sam sretan, vrlo sretan”, rekao je Coutinho za Mirror, nakon što je preselio u Barcelonu.

“Oduvijek sam rekao da je to san koji ja živim i jako sam sretan što sam ovdje.”

“Da bi ste mogli igrati, osvojiti naslove, napraviti navijače sretnima …uvijek igrajte sa radošću.”

[su_watch_live_football]

“Nevjerojatno je da znam da ću živjeti sa idolima, igračima sa puno povijesti.”

“Nogometaši poput Lea Messija, Luis Suareza, Inieste, Piquea, Busquetsa.”

“Vrlo sam sretan što mogu živjeti sa njima, biti u stanju naučiti od njih i pobijediti sa njima.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!