NaslovnicaVijestiEvo što je Manchester Unitedu potrebno da prođe u osminu finala Lige...

Evo što je Manchester Unitedu potrebno da prođe u osminu finala Lige prvaka!

Poraz Manchester Uniteda od PSG-a u srijedu navečer dovodi u opasnost njihovu budućnost u ovosezonskoj Ligi prvaka, ali još nije sve izgubljeno.

Evo što je Manchester

Momčad Olea Gunnara Solskjaera se nalazi u skupini smrti zajedno sa PSG-om i Leipzigom koje su pobijedili u prve dvije utakmice.

Katastrofalan rezultat je uslijedio nakon toga protiv istanbulskog Basaksehira u Turskoj, ali zbog pobjede u uzvratnoj utakmici trebao im je samo bod iz dvije utakmice.

U srijedu je Neymar postigao dva gola u pobjedi od 3-1 nad Unitedom na Old Traffordu u utakmici u kojoj je Fred dobio crveni karton i sada će Unitedu očajnički trebati bodovi u susretu protiv Leipziga sljedećeg tjedna.

Srećom, jedan je korisnik Reddita savršeno opisao što se treba dogoditi da bi United prošao kroz ovu skupinu.

Prilično je jednostavno u smislu prolaska, gdje će United sa pobjedom ili remijem proći dalje bez obzira na sve.

Tome pomaže činjenica da je United pobijedio Leipziga sa 5-0 u prvom susretu na Old Traffordu, što im ide u korist jer međusobni omjer odlučuje tko će biti iznad na tabeli kada su bodovi izjednačeni, a ne gol razlika.

Poraz bi definitivno značio ispadanje u Europsku ligu.

Pobjeda Uniteda protiv PSG-a (2-1) u prvoj utakmici, te sinoćnji poraz od 3-1 znači da Parižani vode u ukupnom rezultatu.

Ako obje momčadi budu imale isti rezultat sljedeći tjedan, United bi završio ispod Francuza, što bi upravo bio razlog zašto bi poraz obje momčadi rezultirao ispadanjem Crvenih đavola.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!